BOLU MİLLETVEKİLİMİZ SN. TANJU ÖZCAN AİBÜ MENGEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNÜN MENGENDE KALMASI İÇİN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİ
6 yıl önce - 26.02.2018

Bolu Milletvekilimiz Sn.Tanju Özcan A.İ.B.Ü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün Mengenden Boluya taşınmasını asla kabul etmiyoruz, tepkimizi imza kampanyasıyla sürdürüyoruz diyerek 24.02.2018 Cumartesi günü İlçemize geldi. Sn. Milletvekilimiz halkımızında yoğun katılımı ile Belediyemiz önünde ve Belediyemiz hoparlöründen Basın Açıklamasında bulundu ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün Mengende kalması için elinden gelen tüm desteği vereceğini belirtti. Ardından Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT ile birlikte İlçe Merkezi ve pazarı dolaşarak halkımızı ziyarette bulundu. Halkımız Sn. Milletvekilimizi İlçemizde gördüklerine çok memnun olduklarını dile getirerek, konuyu parlementoda görüşmesi ricasında bulundular. Sn. Milletvekilimiz parlementoda ve Rektörle konuyu görüşeceğini belirterek Mengeni sonuna kadar destekleyeceğini belirtti.