BOLU VALİMİZ SN. AYDIN BARUŞ ŞEHİT AİLELERİMİZ, GAZİLERİMİZ , YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARIMIZ İLE BİRLİKTE İLÇEMİZDE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER
6 yıl önce - 06.06.2018

Bolu Valimiz Sn. Aydın BARUŞ İlçemize gelerek Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz, yetim ve öksüz çocuklarımız ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Restoranında düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Sn. Hasan Günaydın, Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, İlçe Protokolü, Şehitlerimizin aileleri, Gazilerimiz, yetim ve öksüz çocuklarımız ve aileleri katıldı.

Sn. Valimiz İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanımız ile birlikte yemek öncesi masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti.

İftar sonrasında yemeğe katılan davetliler Sn. Valimize yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.