BOLU VALİSİ SAYIN AHMET ÜMİT İLÇEMİZİ ZİYARETTE BULUNDU
5 yıl önce - 21.11.2018

BOLU Valimiz Sayın Ahmet ÜMİT bugün İlçemizi ziyarette bulundu. Yeni Valimiz İlçe Kaymakamı Sayın Hasan GÜNAYDIN, Belediye Başkanımız Sayın Turhan BULUT, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve Daire Amirlerinin katılımıyla Hükümet Konağı önünde karşılandı. Sayın Valimiz karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamını ziyaret ederek İlçenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçilerek Sayın Valimiz tarafından Mengen İlçe Jandarma Komutanlığının Yeni Hizmet Binası’nın açılış töreni gerçekleştirildi. Ardından Sayın Valimiz ve Heyet İlçemizde bulunan havuzlu kahveye giderek İlçe Halkı ile sohbet etti. İlçe halkımız Valimizin ziyaretinden oldukça memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler. Halkımızı ziyarette bulunduktan sonra Sayın Valimiz Belediyemize gelerek Belediye Başkanımızı makamında ziyarette bulundu. Başkanımızdan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı ve çalışmaları beğendiğini dile getirerek başarılar diledi. Başkanımız İlçemizde kendisini ağırlamaktan büyük gurur duyduğunu belirterek ziyareti anısına Mengen Belediyesi logolu tabak plaket hediye etti ve 23 Kasım Cuma günü gerçekleştireceğimiz Beşler Mahallesinde yapılacak Mengen Belediyesi Taziye ve Kültür Evi Temel Atma Törenine davet etti. Belediyemizi ziyaretinden sonra Sayın Valimiz Heyet eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğünü ardından Mengen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Öztiryakiler A.Ş.’nin Okulumuza armağan ettiği mutfağın açılışını yaptı ve Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla ders dinledi, nasihatlarda bulundu. Sayın Valimiz İlçemizi çok beğendiğini, insanları çok sıcak bulduğunu dile getirdi ve İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve heyete ilgi ve alakalarından dolayı memnun olduğunu belirterek İlçemizden ayrıldı.