BOLU’NUN BABASI BÜYÜK HAYIRSEVER İZZET BAYSAL TÖRENLE ANILDI
4 yıl önce - 05.03.2020

Büyük Hayırsever merhum İzzet Baysal aramızdan ayrılışının 20. Yılında törenle anıldı. Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut , AİBÜ Mengen Meslek Yüksekokulu Genç Aşçılar Topluluğu, AİBÜ Mengen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Topluluğu ve halkımızın gösterdiği yoğun katılımla birlikte merhum İzzet Baysalı Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan Anıt mezar’da ziyaret ettiler. Anıt Mezar ziyaretinin ardından Belediye Başkanımız ve heyet merhum İzzet Baysal için düzenlenen Konferans’a katıldı. Duygusal anların yaşandığı törenden sonra Belediye Başkanımız ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet Baysal sohbet ettiler. Ardından Başkanımız öğrencilerimiz ile birlikte programdan ayrıldı.