×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU BOLU’DA
3 yıl önce - 11.02.2021

CHP Genel Başkanı Sn.Kemal Kılıçdaroğlu birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Bolu'ya geldi.

Bolu Belediyesini ziyaret eden Sn.Kemal Kılıçdaroğlu, belediye binası önünde,Burdur Milletvekili Sn.Mehmet GÖKER,İstanbul Milletvekili Sn.Erdoğan TOPRAK, Bolu Belediye Başkanı Sn.Tanju ÖZCAN, Mengen Belediye Başkanımız Sn.Turhan BULUT,Kıbrıscık Belediye Başkanı Sn.Emin TEKEMEN,CHP İl Başkanı Sn.Kazım KARSU,İYİ Parti İl Başkanı Sn.Ahmet ÖRNEKBAŞ,Gelecek Partisi İl Başkanı Özkan GÜNEÇ ve CHP parti protokolü ve vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve çiçeklerle karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu ve Mengen Gençlik Kolları Genel Başkan Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’na çiçek takdiminde bulundular. Gençlik kolları ile birlikte fotoğraf çektiren Sn.Kemal KILIÇDAROĞLU teşekkürlerini iletti.

Sn.Kemal Kılıçdaroğlu, ardından Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Pençe Kartal-2 harekatında şehit olan kahraman askerlerimiz ve ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz adına başsağlığı dileklerinde bulundu.Ardından Yukarı Çarşı da esnaf ziyaretlerinde bulunan Sn.Kemal Kılıçdaroğlu Bolu’da çarşı esnafını gezerek, yurttaşların sorunlarını dinledi.

Bolu Belediyesi Konferans Salonunda STK temsilcileri, Meslek Odaları Temsilcileri ve Muhtarlar yaşanan sorunları Genel Başkan Sn.Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaştılar.Toplantıya katılan ULAF Başkanı Sn.Melik Altundağ ve arkadaşları da Mutfak Çalışanlarının kamuda çalışan aşçıların özlük hakları ile ilgili sorunları dile getirdi. Verimli geçen toplantı da tüm konuşmacıların sorunları ve taleplerini not alan Sn.Genel Başkan Kemal KILIÇDAROĞLU görüş ve düşüncelerini paylaşarak tüm katılımcılara teşekkür etti.

Sosyal Ağlarda Paylaş!