Çin Devlet Kanalı CCTV Mengen’e Geliyor
6 yıl önce - 16.07.2018

Ülkemizin Turizm ve Kültür potansiyelini tanıtmak amacıyla bir haftalığına ülkemize gelen Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Kanalı CCTV ,Çin’de aşçılık mesleği ile ilgili büyük başarılara imza atan BUS GRILL restorantlar zincirinin sahibi Mengen Anadolu Aşçılık Lisesi mezunu hemşerimiz Birol DİNÇLİ’nin öncülüğünde yarın ilçemizi ziyaret edeceklerdir. Ülkemizin Tarihi, Kültürel ve Turizm zenginliklerini İstanbul-Kapadokya-Ankara’dan sonra Gastronomi Eğitim alanında önemli mesafeler kateden Aşçılık Mesleğinin Başkenti Mengen’imize de çekimlerinde yer vererek; dünden-bugüne Aşçılık , yöresel yemeklerimizin yapım ve sunumuyla Tabiat harikası ilçemizde çekimler yaparak ilçemizin tanıtımına çok büyük katkılar verecek heyeti yarın saat 13.00 te Belediyemizin önünde karşılama töreni düzenleyeceğiz. Belediyemiz olarak ev sahipliği yapmaktan çok büyük mutluluk duyacağız.