ÇOK DEĞERLİ DOKTORUMUZ MUSTAFA KÖRPEOĞLU'NU KAYBETTİK
5 yıl önce - 04.01.2019

Ailemizin bir ferdi kadar yakın ağabeyim, arkadaşım, dostum. Ağabeyimin hem Üniversite hemde Mengen Devlet Hastanesinde mesai arkadaşı, Rahmetli annemin oğullarını güzeli diye hitap ettiği Can dostum, doğup büyüdüğü topraklarda yaşamı boyunca hizmet vermiş, hemşehrilerinin gönlünde taht kurmuş iyi bir insan, adam gibi adam Dr. Mustafa KÖRPEOĞLU kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsündeyiz. Başta çok değerli eşi Gül hanıma, varlıklarıyla eğitimleriyle yurt dışındaki başarılarıyla onur duyduğu iki evladına, kardeşlerine, akrabalarına, Hastanemizdeki değerli mesai arkadaşlarına ve tüm hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum.

Mekanı Cennet olsun.

Işıklar içinde uyu sevgili Doktorum.

Turhan BULUT

Belediye Başkanı

Yarın (05.01.2019 Cumartesi) saat 11:30’da Mengen Devlet Hastanesinde düzenlenecek Cenaze Törenin akabinde Tabaklar mahallesi Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Hacıahmetler Köyü aile mezarlığına defnedilecektir.