×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
“ CORONA ve YAŞAM” TEMALI YARIŞMAMIZIN ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
4 yıl önce - 29.07.2020

Mengen Belediyesi olarak geleceğin Türkiye’sini şekillendirecek olan çocuklarımızın; resim, kompozisyon ve şiir yoluyla tüm Dünya’nın zorlu bir süreç yaşadığı corona virüs salgını nedeniyle neler hissettiklerini daha iyi anlayabilmek ve onların bu hislerinin karşılığında ,çocuklarımıza daha fazla yardımcı olabilmek için 13 Nisan 2020 – 12 Mayıs 2020 tarihleri arasında yarışma düzenledik. Yarışmaya yoğun ilgi gösteren çocuklarımız için bugün Cumhuriyet Şehir Parkında ödül töreni düzenlendi. Ödül Törenine Belediye Meclis Üyelerimiz, Jüri Üyeleri, yarışmaya katılan öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Törende açılış konuşmasını yapan Başkanımız yaşadığımız zorlu süreçte evlere kapanan çocuklarımızın sosyalleşmeleri, yeteneklerini öne çıkarmaları adına düzenlediğimiz yarışmada gösterdikleri gayret için teşekkür etti. Başkanımız sırasıyla Resim, Şiir ve Kompozisyon dalında yarışan öğrencilerimizi başta dereceye giren öğrencilerimiz olmak üzere sahneye davet ederek ödül ve plaketlerini takdim etti. Birincilerimize yarım altın, ikincilerimize çeyrek altın, üçüncülerimize gram altın ve tüm katılımcı öğrencilerimize plaket takdim eden Başkanımıza öğrencilerimiz teşekkürlerini sundular. Başkanımız jüri üyelerimizi de sahneye davet ederek plaketlerini takdim etti ve yarışmamıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Jüri üyelerimiz çocuklarımız için bu denli duyarlı bir projede yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını ve Türkiye de bu süreçte böyle bir yarışma düzenleyen tek Belediye olduğumuz için gurur duyduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Başkanımız törenin sonunda öğrencilerimize eğitim ve tüm yaşamlarında başarılar dileyerek ilerleyen zamanlarda düzenleyeceği etkinlik ve projelerde tekrar beraber olmaktan mutluluk duyacağını dile getirdi ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Resim dalında

1. Elif Nur KAÇMAZ

2. Elif Ezgi ELMAS

3. Enes Taha YILDIZ

Şiir dalında

1. Nevzat Can GÜZELCAN

2. Salih SARIUSTA

3. Ebru ACAR

Kompozisyon dalında

1. Selin KARAARSLAN

2. Eren TOKAÇ

3. Elif AKGÜN

Sosyal Ağlarda Paylaş!