CORONODAN KORUNMAK AMACIYLA HER EVE MASKE VE TEMİZLİK ÜRÜNÜ DAĞITMAYA DEVAM EDİYORUZ
4 yıl önce - 13.04.2020

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Belediye Meclis üyelerimiz ve belediye personelimiz ile birlikte tüm evlere Maske, Ev dezenfektanı ,kişisel temizlik ürünlerini ücretsiz olarak dağıtmaya 1. ve 2. Etap TOKİ konutları ile başlandı. Belediye Başkanımız Sn.Turhan BULUT, yaptığı kısa konuşmasında corona virüsten korunmak amacıyla alınacak tedbirlerden bahsederek evde kalın çağrısında bulundu. 1.ve 2. Etap Toki sakinleri bu duyarlı hizmetten dolayı Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’a,meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarımıza teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ilettiler.
Corona virüsle mücadele çalışmalarımız kapsamında hafta içi de Planlı bir şekilde Belediye personelimiz ve gönüllü ekibimiz tüm mahallelerimizde dağıtımı gerçekleştirmeye devam edecektir.

Lütfen Evlerden çıkmayalım!