CUMHURİYET HALK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI OLARAK ATAMIZI ANITKABİR’DE ZİYARET ETTİK
5 yıl önce - 03.05.2019

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde düzenlenen Belediye Başkanları toplantısına katıldı.Toplantı Anıtkabir ziyaretiyle başlayıp,Atatürk ve İsmet İnönü’nün mozolelerine çelenk bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu.Ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine geçilerek Genel Başkan Sn.Kemal KILIÇDAROĞLU’nun Yerel Yönetimlerde Temel İlkeler hakkında yaptığı konuşmadan sonra Belediyeler de Önceleyici Denetim / Mali ve Finans Yapılandırma Kaynak Yaratmakta Çağdaş Finansman Yöntemleri Hakkında Enerji,Enerji Politikaları konularında uzmanlarımız tarafından Belediye Başkanlarımıza verilen konferansla sonlandı.