CUMHURİYETİMİZİN 96. YILI İLÇEMİZDE TÖRENLERLE KUTLANDI
4 yıl önce - 29.10.2019

Cumhuriyetimizin 96. Yıldönümü İlçemizde coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinlikleri 28 Ekim Pazartesi günü Hükümet Konağı önünde Atatürk Büstüne çelenk konulması ile başladı. Kaymakamlık Makamı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu.

29 Ekim Salı günü saat:10.00’ da göreve yeni atanan Mengen Kaymakamı Sn. Betül Büyükkılıç makamında tebrikleri kabul etti. Ardından kapalı spor salonunda gerçekleştirilen törene İlçe Kaymakamı Sn. Betül Büyükkılıç, Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT ve eşi, Garnizon Komutanı Sn. Talha SAĞLAM, İlçe protokolü, Daire Amirleri ve halk katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. İlçe Kaymakamımızın yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler şiirlerini okuyarak hazırlamış oldukları gösterileri sundular. Tüm okulların katılımı ile gerçekleşen tören geçişi ile program sona erdi.