CUMHURİYETİMİZİN 96. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK
4 yıl önce - 29.10.2019

Cumhuriyetimizin 96. Yılını kutlamak amacıyla Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT´ un öncülüğünde, sivil toplum kuruluşlarımız, öğrencilerimiz, esnafımız ve halkımızın yoğun katılımıyla birlikte belediyemiz tarafından düzenlenen fener alayı ve konser etkinliğimizde buluştuk.

Fener alayı yürüyüşümüzün ardından, Şamataband adlı Grubun sahne aldığı konserimiz ile kutlamalarımız devam etti. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’un yaptığı konuşmasında bu anlamlı güne katılan tüm Mengen halkına, gençlere, teşekkürlerini sundu ve Mengen Belediye Spor bünyemizde bulunan Muay-Thai dalında büyük başarılara imza atan Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcularımız Ceren YILMAZ ve Eda ERGELDİ ‘ ye hediyelerini takdim etti. Konserimizin ardından dağıtılan ikramlarımızla etkinliğimiz son buldu.