CUMHURİYETİMİZİN 99. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK
1 yıl önce - 31.10.2022

Cumhuriyetimizin 99. Yılını kutlamak amacıyla Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT´ un öncülüğünde, sivil toplum kuruluşlarımız, öğrencilerimiz, esnafımız ve halkımızın yoğun katılımıyla birlikte belediyemiz tarafından düzenlenen fener alayı ve konser etkinliğimizde buluştuk.

Fener alayı yürüyüşümüzün ardından,Mengen Belediyesi Kapalı Halısaha Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nda görev alan hakemlerimize plaket,takım temsilcilerimize turnuvanın anısına sertifika ve madalya, Turnuvada dereceye giren Turnuva 3.sü Gökçesu Real Tekstil, Turnuva 2.si Pis Yedili ve Turnuva Şampiyonu Erçeksan Spor takımlarımıza kupaları takdim edildi. Akabinde Ayşe OVA’nın sahne aldığı konserimiz ile kutlamalarımız devam etti. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’un yaptığı konuşmasında bu anlamlı güne katılan tüm Mengen halkına, gençlere, teşekkürlerini sundu. Konserimiz esnasında Belediyemiz tarafından dağıtılan ikramlarımızla etkinliğimiz son buldu.