DOĞALGAZ MENGEN’IMIZE HAYIRLI OLSUN
1 yıl önce - 31.12.2022

DOĞALGAZ MENGEN’IMIZE HAYIRLI OLSUN

Bugün 1. Etap Toki Mevkiinde düzenlenen Doğalgaz Meşale Yakma Törenimize Bolu Belediye Başkanı Tanju ÖZCAN, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit AYDIN, AKSA Doğalgaz Bolu İşletme Müdürü Evren TEPELİOĞLU ve il yöneticileri , ilçe protokolü ile birlikte halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Turhan BULUT Doğalgazın Mengen’imize gelme süreci ile ilgili verilen mücadeleleri anlatarak belediyemizin yeni yıldaki projelerinden bahsedip doğalgazın tüm halkımıza hayırlı olması temennilerinde bulundu. Ardından AKSA Doğalgaz çalışanları ve il yöneticilerine plaket takdim edilerek Doğalgaz Meşale Yakma Butonuna basıldı ve Mengen Yeni Yıla Doğalgaz ile girildi. Törenimize katılan vatandaşlarımız Belediye Başkanımızın ilçemize doğalgazın kazandırılması için vermiş olduğu çabalardan dolayı teşekkürlerini sundular.