DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILACAK OLAN MENGEN BELEDİYESPOR MUAY-THAİ TAKIMIMIZ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARETTE BULUNDU
6 yıl önce - 05.07.2018

02-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Tayland’da yapılacak olan Muay-Thai Dünya Şampiyonasına Mengen Belediyespor Muay-Thai Takımı sporcularımızdan Ceren Yılmaz ve Milli Takım ve Mengen Belediyespor Muay-Thai TAKIMI Antrenörü Ertan Akdoğan katılım sağlayacak.

Phuket’te yapılacak olan Tiger Muay-Thai’de 20 günlük kampın ardından Şampiyonaya iştirak edecek olan sporcumuz ve antrenörümüz yola çıkmadan önce Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u makamında ziyarette bulundular. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederken Şampiyonluk sözü verdiler. Başkanımız kendilerine güvendiğini dile getirerek başarılar diledi.