DÜNYACA ÜNLÜ GAZETECİ VE FOTOĞRAFCI FREDERICK BERNAS İLÇEMİZİ ZİYARETTE BULUNDU
5 yıl önce - 18.07.2019

BBC, New York Times ve Vice gibi gazete ve ajanslara gazetecilik, fotoğrafçılık ve film yapımcılığı yapan Frederıc Bernas, aşçılık mesleği ile dünyaya adını duyuran İlçemizi ziyarette bulundu. İlçemizde ağırladığımız misafirimiz Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut’u makamında ziyarette bulunarak dışarıdan ilgiyle takip ettiği aşçılık mesleğinin doğduğu kenti yakından görmek, incelemek ve tarihçesi ile ilgili araştırma yapmak adına burada bulunduğunu ifade etti. Başkanımız ile çalıştığı dünyaca ünlü gazete ve ajanslarda yayınlamak ve büyük kitleler ile paylaşmak üzere aşçılık ve İlçemiz ile ilgili röpörtaj yaptı. Kendisini İlçemizde görmekten mutlu olduğunu belirten Başkanımız her yıl olduğu gibi bu yılda İlçemizde 3-4 Ağustos tarihlerinde Türkiye ve Dünyada ses getiren 34. Mengen Uluslar arası Aşçılık ve Turizm Festivalimizi coşkuyla gerçekleştireceğimizi söyleyerek kendisini Festivalimize davet etti. Başkanımız ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve Mengeni hatırlaması için aşçı figürlü biblo hediye etti. Misafirimiz Başkanımızın ve Mengende tanıdığı insanların çok sıcak kanlı, misafirperver olduklarını ifade ederek ilgilerine teşekkür etti.