×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
EMEKLİ ÖĞRETMENLERİMİZ VE YENİ NESİL ÖĞRETMENLERİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİ
5 yıl önce - 26.11.2018

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT 24 Kasım Öğretmen günü münasebetiyle eğitim ve öğretime hayatlarını adamış çok değerli emekli öğretmenlerimiz ve çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayan görevi başındaki öğretmenlerimizi bir araya getiren bir program düzenledi. Belediye Başkanımız programda yaptığı konuşmada öncelikle Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, hiçbir zaman unutulmayacak olan bilgili ve başarılı bireyler yetiştirmeyi hedef almış ve çaba göstermiş elleri öpülesi emekli Öğretmenlerimizin ve tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutladı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı güvenle emanet ettiğimiz, onlara bilgilerini aktarırken anne baba şevkati gösteren, geleceğe emin adımlarla yürümelerini sağlayan değerli öğretmenlerimizi tebrik etti ve katılımlarından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Emekli Öğretmenlerimiz hayatlarını adadıkları Öğretmenlik mesleğinden emekli olduktan yıllar sonra hatılanmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirerek Belediye Başkanımıza teşekkür ettiler.

Görevi başındaki Öğretmenlerimizde bu güzel günlerinin Belediye Başkanımız tarafından kutlanmasından büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Zaman zaman duygusal anların yaşandığı, anıların paylaşıldığı gecede Mengen Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Öğretmenlerimiz için türkülerini söylediler. Ardından tüm Öğretmenlerimiz hep birlikte Öğretmen Marşını seslendirdiler ve müzik eşliğinde eylenerek Öğretmenler günlerini kutladılar.

Sosyal Ağlarda Paylaş!