ERASMUS PLUS PROGRAMINA KATILAN AŞÇILAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARETTE BULUNDULAR
6 yıl önce - 28.03.2018

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Erasmus Plus Programı kapsamında İspanya ve Çekya (Çek Cumhuriyeti)'da eğitim görmek için giden öğrencileri, öğretmenleri, Okul Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u makamında ziyarette bulundular.

Ziyaretten çok memnun olan Başkanımız yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerinin gelecekleri ile ilgili projeksiyonlarına önemli katkı vereceğine inandığını, bu tür projelerin eğitim ve mesleki anlamda kendilerini geliştirmeleri için çok önemli bir fırsat olduğunu dile getirerek başarılar diledi.