Gastronomi ve Sektördeki Gelişmeler Paneli Yoğun Katılımla Gerçekleşti
7 ay önce - 09.10.2023

36. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali etkinliklerimiz kapsamında B.A.İ.B.Ü Yeni Mengen Kampüsümüzde Gastronomi ve Sektördeki Gelişmeler adlı Gastronomi Paneli yoğun bir katılımla gerçekleşti. B.A.İ.B.Ü Mengen MYO Müdürü Doç.Dr. Osman ÇAVUŞ moderatörlüğünde Öztiryakiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin ÖZTİRYAKİ, S.U.B.Ü Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç.Dr.Serkan ŞENGÜL, B.A.İ.B.Ü Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç.Dr. Alper KURNAZ ve Chef Fehmi PEKER katılımcı olarak yer alarak konuya ilişkin bilgilerini katılımcılara paylaşımda bulundular. Ardından Belediye Başkanımız Turhan BULUT panelistlere plaket takdiminde bulunarak teşekkürlerini iletti.