GÖKÇESU İLKOKULU BELEDİYE BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARETTE BULUNDU
5 yıl önce - 14.12.2018

Gökçesu Beldesi İlkokulu 2. Sınıf0 öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u makamında ziyarette 0bulundular. Ziyaretten oldukça memnun olan başkanımız öğrencilerle sohbet ederek gelecekteki he0deflerini sordu. Öğrencilerin her biri farklı hedefler söylerken Belediye Başkanımız eğitim hayatların0ın başında olan çocukların başarılı olup hedeflerine en iyi şekilde ulaşma temennisinde bulundu. So0nrasında Başkanımız öğrenci ve öğretmenlere okullarının eksiği yada olmasını istediklerini sord0u. Öğrenci ve öğretmenler taleplerini dile getirdiler ve Başkanımız en kısa sürede yerine getireceği0ni belirtti. Öğrenciler ziyaretten ayrılırken Başkanımıza tek tek sarılarak sevgi gösterisinde bulundular.