HIZLA GELİŞMEKTE OLAN ŞİRİN İLÇEMİZDE YENİ BİR YATIRIMI DAHA HAYATA GEÇİRİYORUZ
6 yıl önce - 07.06.2018

Mengen Belediyesi Otel- Konuk Evi projemizi hayata geçiriyoruz.

Hızla gelişmesi için büyük çaba sarf ettiğimiz İlçemizin çok büyük sorunlarından biri olan konaklama sorununu yeni hayata geçireceğimiz Mengen Belediyesi Konuk Evi’ miz ile en aza indirip yerli ve yabancı misafirlerimizi Mengene yakışır bir şekilde ağırlayacağız.

Uzun süredir projelendirdiğimiz çok yakın bir tarihte halkın hizmetine sunulacak olan Konuk Evimizin mobilyaları, masa, sehpa, gardırop ve kepenkleri Belediyemiz ahşap atölyesinde Belediyemiz çalışanları tarafından üretilmiştir ve üreten katma değer yaratan Belediyecilik anlayışımız hayata geçirilmektedir.

Gelişen ve değişen Mengen’imiz de tüm hemşerilerimizi, yerli ve yabancı misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız ve halkımızın takdirleri ile daha bir çok proje ve yatırımları İlçemize kazandıracağız.