İLÇEMİZDE YAŞANAN SEL FELAKETİNİN ARDINDAN BOLU VALİSİ SN. AHMET ÜMİT VE TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI SN. FATİH METİN İLÇEMİZİ ZİYARETTE BULUNDU
4 yıl önce - 24.06.2020

Yoğun yağışlar nedeniyle dün İlçemizde sel felaketi meydana geldi. Sel bölgelerinde yoğun bir şekilde çalışma yapan Belediye ekiplerini Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT yakından takip etti.

Bugün Bolu Valisi Sn. Ahmet ÜMİT, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Fatih METİN İlçemize gelerek hasar tespitinde bulundular. İlçe Kaymakamı Sn. Betül BÜYÜKKILINÇ ve Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’un refakatinde Hasarlı bölgeleri tek tek ziyaret eden heyet vatandaşlarımızla da konuşarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Bolu Valisi Sn. Ahmet ÜMİT, Mengen Kaymakamı Sn. Betül BÜYÜKKILINÇ, Belediye Başkanımız Turhan BULUT ve Muhtarlar ile birlikte Cumhuriyet Şehir Parkında toplantı gerçekleştirdiler. Ekiplerimiz halen hasar gören alanlarda çalışmalarına devam etmektedir.