×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
İLÇEMİZDEKİ ÇOCUKLARIMIZ GEZEN SİNEMA ETKİNLİĞİNDE
5 yıl önce - 20.12.2018

Hem eğlenme, hem sosyalleşme, hem de önemli kültürlerimizden olan sinema kültürü İlçemizde vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın her zaman elinin altında olmuyor. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT İlçemizin bir eksiği olan sinemayı, çocuklarımızı mutlu etmek, sosyalleşme alanı açmak ve kişiliklerinin pozitif yönde gelişimine katkıda bulunmak için İlçemize getirdi ve Renkli Balıklar isimli sinema filmini çocuklarımıza hediye etti.

Sabah erken saatlerde gösterime başlanan film gün boyunca 8 seans gösterilerek tüm çocuklarımıza izleme imkanı sağlandı.

Sinemayı sinema tırının içerisinde çocuklarımızla bütün seanslarda izleyen Başkanımız yaptığı konuşmasında, çocuklar için yapılan yenilik ve hizmetlerin kendisi için çok önemli olduğunu ve yüzlerindeki gülümsemenin kendisini çok mutlu ederek emeğinin karşılığını fazlasıyla aldığını, imkanlar dahilinde İlçemizdeki çocukların büyük kentlerde yaşayan çocukların faydalandığı imkanlardan faydalanması için gayret göstereceğini dile getirerek çocuklarımıza iyi seyirler diledi.

Filmi büyük keyifle izleyen ve mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklarımız bitimde Başkanımza sarılarak teşekkür ettiler.

Sosyal Ağlarda Paylaş!