İZZET BAYSAL VAKFI BAŞKANI SAYIN AHMET BAYSAL VE MÜTEVELLİ HEYETİ İLÇEMİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR
5 yıl önce - 24.08.2019

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet Baysal, önceki Devlet Bakanlarımızdan ve İzzet Baysal Vakfı Kurucu Üyelerinden Mütevelli Heyeti Üyesi Sn. Kazım Oksay, İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri ve Mütevelli Heyeti Üyesi Sn. Mustafa Yaman, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İnşaat Daire Başkan V. ve Mütevelli Heyeti Üyesi Makine Mühendisi Sn. Mustafa Mitralyöz, İzzet Baysal Vakfı İnşaat Kontroloğu ve Mütevelli Heyeti Üyesi İnşaat Mühendisi Sn. Muhsin Demir, bugün İlçemizi ziyarette bulunarak Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut ile birlikte Mengen Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü inşaatında incelemelerde bulundular. Sn. Ahmet Baysal yapımı hızla devam eden yeni kampüs inşaatı hakkında müteahhitten bilgi aldı ve zamanlanan süreç içerisinde tamamlanacağı açıklamasında bulundu. Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.