KARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ
4 yıl önce - 24.01.2020

Dün öğlen saatlerine doğru İlçemizde başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde yoğunluğunu arttırarak şehir merkezinde 50-60 cm yüksekliğe ulaşmıştır. İlçemizde ulaşımın rahatlaması adına karla mücadele ekiplerimiz gün içerisinde başladığı çalışmalarını gece boyu ara vermeden devam ettirdi. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT gecenin ilerleyen saatlerine kadar ekiplerle birlikte çalışmalara katılarak karla mücadelede destek oldu. Başkanımız ekiplerimizin özverili çalışmalarını takdir ederek sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı. Sabaha kadar süren karla mücadele çalışmalarımız bugün itibariyle de devam ediyor, kaldırımlarımızda biriken karlar ekiplerimiz tarafından hızla temizleniyor. Ekiplerimiz çalışmalarına devam ederken halkımız da ekiplerimize ellerinden geldiğince yardımcı oldu. Belediye Başkanımız bu yoğun çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen esnaf ve vatandaşlarımıza da teşekkürlerini iletti.