MENGEN AŞÇILAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARETTE BULUNDULAR
4 yıl önce - 13.11.2019

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih CELEPÇİ, Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdurrahman ELARSLAN ve Öğrencileri Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u makamında ziyarette bulundular. Belediye Başkanımıza Okullarına, eğitim ve mesleklerine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Başkanımız öğrencilerimizin her birinin bir çiçek olduğunu, kendisine en büyük hediyenin eğitim hayatında ve daha sonra meslek hayatlarındaki başarı olacağını ifade ederek memnuniyetini dile getirdi. Öğrencilerimizle uzun uzun sohbet eden Başkanımız Mengen’de Aşçılık mesleğinin doğuşu gelişmesi ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerimiz Başkanımızın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek Belediyemizden ayrıldılar.