MENGEN BELEDİYE BAŞKANI TURHAN BULUT “ŞİMDİ GÜN DAYANIŞMA GÜNÜDÜR” DEDİ
4 yıl önce - 13.04.2020

“Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsüne karşı çalışmalarımız özverili bir şekilde devam etmektedir. İlk etapta halkımızın genel temizlik ve sağlığı ile ilgili alınması gereken tedbirleri ön planda tutarak maske, ev dezenfektanı, kişisel temizlik ürünleri ücretsiz olarak halkımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte gıda ve temel ihtiyaç yardımlarımız gündeme gelecektir.

Yaşanan bu zorlu süreçte ilçemizde bir çok esnafımızın işyeri kapandı. Bir çok vatandaşımız işsiz kaldı .Bu vatandaşlarımızın aileleri ve çocuklarına karşı sorumluluk duygusu içerisindeyiz. Bu salgına karşı bir taraftan mücadelemiz sürerken, bir taraftan da zorlaşan yaşamı hep birlikte paylaşarak hafifletmeye çalışacağız açıklamasında bulunan Belediye Başkanı Sn. Turhan BULUT hiçbir çocuğun akşam yatağa aç girmemesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” açıklamasında bulundu.