MENGEN BELEDİYESİ TAZİYE VE KÜLTÜR EVLERİMİZİN İKİNCİ TEMELİNİ BEŞLER MAHALLESİNDE ATTIK
5 yıl önce - 23.11.2018

Halkımıza verdiğimiz sözleri gerçekleştirmenin gururunu bugün bir kez daha yaşadık.

Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kültürel anlamdaki etkinliklerini hep birlikte konuşarak gerçekleştirebileceği, cenazelerinde taziye için gelen yakınlarını ağırlayabilecekleri,Mevlüt,İftar yemeği gibi programların düzenlenebileceği,günümüzde önemli bir ihtiyaç olan Taziye ve Kültür Evlerimizin ikinci temelini bugün Beşler Mahallemizde Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’un öncülüğünde, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Müftümüz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Mahalle Muhtarlarımız ve halkımızın yoğun katılımıyla attık.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Törende Belediye Başkanımız Mahallelerimiz için ihtiyaç haline gelen Taziye ve Kültür Evinin temellerini atmaktan mutluluk duyduğunu ve bunu halkımızın kalabalık katılımlarıyla gerçekleştirmekten bir kat daha mutlu olduğunu dile getirerek tüm emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Ardından Beşler Mahallesi muhtarı Rıza Korkmaz ve Dernek Başkanı Ali Osman Ceylan konuşma yaparak Belediye Başkanımıza bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler ve Beşler Mahallesi Sosyal yardımlaşma derneği adına Başkanımıza plaket takdim ettiler.İlçe Müftümüz ise,Mahallelerimiz için çok önemli bir yatırım olduğunu,taziyelerin insanlar için üzücü bir durum olduğunu,taziye anlarıyla çok az karşılaşılmasını temenni ettiğini,ancak Kültür kısmının insanlarımızın gelişmesi için çok önemli bir etken olduğunu kültürel ağırlıklı faaliyetlerin ve kültürümüzün gelişmesini sağlayacak etkinliklerin burada yer tutmasını dile getirdi ve Belediye Başkanımıza ve Emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Konuşmalardan sonra dualar eşliğinde Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarı ve Dernek Başkanı hep birlikte butona basarak Taziye ve Kültür Evinin temellerini attılar.

Törene katılan mahalle sakinleri temel atma töreninin ardından Belediye Başkanımız teşekkürlerini sundular.