×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
MENGEN BELEDİYESİ TAZİYE VE KÜLTÜR EVLERİMİZİN İLKİNİN TEMELİ TÜRKBEYLİ MAHALLESİNDE ATILDI
5 yıl önce - 16.11.2018

Söz verdik gerçekleştiriyoruz;

İlçemizde yaşayan halkımızın modern dünya standartlarında yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımız devam ediyor, edecek.

Her mahalleye Taziye ve Kültür Evi projemizin ilkinin temelini bugün Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’un programında Bolu Milletvekilimiz Sn. Tanju ÖZCAN, İlçe Protokolü, Türkbeyli Mahallesi Muhtarı Sn. Mehmetali GÖKDEMİR ve halkımızın yoğun katılımlarıyla Türkbeyli Mahallesinde attık.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Tören Belediye Başkanımızın konuşmasıyla devam etti. Belediye Başkanımız yaptığı konuşmasında ‘’ 14 Kasım’da toplanan Parti Meclisimiz önümüzdeki yerel seçimlerde Mengen Belediye Başkanlığına yeniden beni aday gösterdikleri için başta Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na, partimizin yetkili kurullarına, İl ve İlçe örgütlerimize teşekkür ediyorum.

Mengenimiz için verdiğimiz sözleri yerine getirebilmenin gururu ve onuru ile ilk günkü heyecenla çok çalışmaya devam edeceğiz.

El ele, hep birlikte güzel günlere’’ diyerek,

Mengen halkına hizmet etmekten büyük onur duyduğunu, söz verdiği vaatlerin çoğunu yerine getirdiğini ve hızlı bir şekilde projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini, Mahallelerimizde büyük bir ihtiyaç olan Taziye ve Kültür Evi’nin ilk temelini İlçe halkıyla atmaktan büyük mutluluk duyduğunu, haftaya Beşler Mahallesinde yapılacak olan Taziye ve Kültür Evi’nin temellerini atacaklarını ve 2019 yılında Karapınar Mahallesi ve Tabaklar Yazıyaka Mahallelerinin programa alındığını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Belediye Başkanımızın konuşmasının ardından Bolu Milletvekilimiz Sn. Tanju ÖCAN konuşmasını yaparak Belediye Başkanımızın Mengen için yaptığı çalışmaları takdir ettiğini, verdiği vaatleri tek tek yerine getirdiği için Mengende doğup büyümüş bir vatandaş olarak kendisiyle gurur duyduğunu, ileriki projelerin açılışlarında da yanlarında olacağını belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ardından Mahalle muhtarı ve Türkbeyli Mahallesi Dernek Başkanı konuşmalarını yaparak Belediye Başkanımıza teşekkürlerini sundular.

İlçe Müftüsü Sn. Mehmet ÖZCAN’ın dualarıyla hep birlikte Taziye ve Kültür Evi’nin temelleri atıldı.

İlçemize ve Halkımıza hayırlı olsun.

Sosyal Ağlarda Paylaş!