MENGEN BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU HALKLA BULUŞTU
5 yıl önce - 18.02.2019

Mengen Belediyesi Kültür ve Sanat Birimi Türk Halk Müziği Koromuz 16 şubat cumartesi günü halkla buluştu. Mengen Anadolu Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirilen konser davetlilerden büyük beğeni aldı. Konserde konuşma yapan Belediye Başkanımız emeklerinden dolayı tüm koro ekibini tek tek tebrik ederek plaket takdim etti. Başkanımız İlçemizde büyük bir eksiklik olan Kültür ve Sanat faaliyetlerimizi için yaptığımız çalışmalarımızı ilerleyen zamanlarda çoğaltarak devam ettireceğiz açıklamasında bulundu. Koro ekibimize eşlik ederek keyifli anlar geçiren davetliler bu güzel organizasyon için Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’a teşekkür ettiler.