MENGEN BELEDİYESİNE YEREL YÖNETİM ÖDÜLÜ
6 yıl önce - 13.10.2018

SODEM tarafından düzenlenen "2018 Yerel Yönetim Ödülleri" töreninde Mengen Belediyemiz Turizm dalında ödüle layık görüldü. Belediye Başkanımız Ödülü, Chp Genel Başkanı Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’ nun elinden aldı.

Turizm dalında Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali ve Ulusal Aşçılık Kampı gibi etkinliklerin Kültür ve Turizm alanında ülke çapında fark yarattığı jüri tarafından belirtildi.15 kişilik seçici jüri tarafından Türkiye deki belediyelerin yıl boyunca yaptığı faaliyet ve çalışmaların takibi sonucu ödüle layık gösterildi.

Belediye Başkanımız yaptığı konuşmada ; “Hemşehrilerimize 4.5 yıl önce verdiğimiz sözleri yerine getirebilmenin onuruyla bu ödülü, tüm hemşehrilerime armağan ediyorum.” İfadelerinde bulundu.