MENGEN BELEDİYESPOR MUAY-THAİ DÜNYA ŞAMPİYONU SPORCUMUZ CEREN YILMAZ’IN İLÇEMİZE GELİŞİ BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANDI.
6 yıl önce - 11.08.2018

02-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Tayland’da yapılan Muay-Thai Dünya Şampiyonasına Mengen Belediyespor Muay-Thai Takımı sporcularımızdan Ceren Yılmaz ve Milli Takım ve Mengen Belediyespor Muay-Thai takımı Antrenörü Ertan Akdoğan katılarak dünya şampiyonluğunu ilçemize kazandırdılar.Sporcumuzun ve antrenörümüzün Babahızır kavşağında karşılanarak konvoy eşliğinde ilçemize gelişi belediye başkanımız ve halkımız tarafından coşkuyla karşılandı.Mengen Belediyesi Muay-Thai salonu önünde gerçekleşen karşılama törenine İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet BAYSAL,İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlarımız katıldı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapan Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT 2018 Dünya Şampiyonu olarak İlçemize Şampiyonluk Kupasını getiren Ceren Yılmaz’ı ve Antrenör Ertan Akdoğan’la gurur duyduğunu belirterek Mengen Belediyesi Muay Thai Salonu ismini taşıyan salonumuzun isminin Mengen Belediyesi Ceren YILMAZ Muay Thai-Ju Jitsu Spor Salonu olarak değiştirildiğini belirtti. Sonrasında belediye başkanımız sporcu ve antrenörümüze hediyelerini takdim etmesinin ardından Sn. Ahmet Baysal’da konuşmasında sporcularımızı tebrik etti.