MENGEN BELEDİYESPOR MUAY-THAİ TAKIMIMIZ İKİNCİ KEZ DÜNYA ŞAMPİYONLUK KUPASINI İLÇEMİZE GETİRDİ
6 yıl önce - 08.08.2018

02-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Tayland’da yapılan Muay-Thai Dünya Şampiyonasına Mengen Belediyespor Muay-Thai Takımı sporcularımızdan Ceren Yılmaz ve Milli Takım ve Mengen Belediyespor Muay-Thai takımı Antrenörü Ertan Akdoğan katıldı.

Phuket’te yapılan Tiger Muay-Thai’de 20 günlük kampın ardından Şampiyonaya iştirak eden sporcumuz Ceren yılmaz zorlu mücadelenin ardından yeniden Dünya Şampiyonu olarak Belediyemizin, İlçemizin, İlimizin ve Ülkemizin gururu oldu.

Şampiyona için yola çıkmadan hemen önce kendilerinden Şampiyonluk sözü alan Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT her seferinde yakaladıkları büyük başarılarla gurur duyduğunu İlçemizin ve Belediyemizin adını en iyi şekilde temsil ederek 2017 Dünya Şampiyonluğunun ardından 2. Kez bize bu mutluluğu ve gururu yaşatıp 2018 Dünya Şampiyonu olarak İlçemize Şampiyonluk Kupasını getiren Ceren Yılmaz’ı ve Antrenör Ertan Akdoğan’ı tebrik etti.