×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
MENGEN BELEDİYESPOR MUAY-THAİ TAKIMIMIZ İNTERNATİONAL EMF-ANTALYA MUAYTHAİ OPEN CUP’S 2018’DEN KUPA İLE DÖNDÜ
5 yıl önce - 19.11.2018

Mengen Belediyespor Muay-Thai Takımımız İnternational Emf-Antalya Muaythai Open Cup’s 2018’den geçmiş başarılarını katlayarak Kupa ve Madalya ile döndü.

26 Ülke 1050 atletin yarıştığı Turnuvada başarılı sporcumuz Ceren Yılmaz 2018 Uluslararası Emf Open Avrupa Kupa Şampiyonu olmuştur. 2018 Tayland Bangkok’taki Dünya Şampiyonsında 86 Ülke içinde almış olduğu geleceğin yıldızı ödülünden sonra Avrupa kupasında da aynı başarıyı göstererek genç bayanlarda en teknik sporcu seçilerek Kupa aldı ve 2019 Dünya şampiyonası Milli Takım seçmesine katılmaya hak kazandı. Bir diğer sporcumuz Eda Ergeldi ise Turnuvayı 2.olarak Gümüş Madalya ile tamamladı ve Turnuvada büyük bir başarı kazanarak 2019 yılında Milli Takım Sporcusu olma kriteri yakaladı.

Turnuva dönüşü Muay-Thai Takımı antrenör ve Sporcularımız Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u makamında ziyarette bulundular. Belediye Başkanımız büyük başarıları gösterip Turnuvadan İlçemize Kupa ve Madalya ile dönen antrenör ve sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devam edeceği inancında olduğunu dile getirdi.

Başkanımız’ın konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde MuayThai takımımız pastalarını keserek Belediye Başkanımıza teşekkür ettiler.

Sosyal Ağlarda Paylaş!