MENGEN BELEDİYESPOR MUAY-THAİ TAKIMIMIZ KUPA YOLCULU ÖNCESİNDE BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARETTE BULUNDULAR
5 yıl önce - 13.11.2018

14-18 Kasım tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Avrupa Muaythai Federasyonu uluslararasi Antalya açık kupası Muay thai open Antalya Cup’a Mengen Belediyespor Muay thai takımımızdan 5 sporcu ve antrenörümüz katılım sağlayacak.

Yolculuk öncesi antrenörümüz ve katılım sağlayacak olan sporcularımız Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u makamında ziyarette bulundular. Başkanımız gururumuz olan sporcularımızın yine başarılarıyla birlikte döneceklerine inandığını dile getirdi. Antrenör ve sporcularımız ise her zaman yanlarında olup kendilerine güvenen Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.