MENGEN BELEDİYESPOR MUAY-THAİ TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMAYA HAK KAZANDI
6 yıl önce - 01.01.2018

Mengen Belediyespor Muay-Thai Takımımız Türkiye Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 28 Ocak Pazar günü Bolu Karaçayır Spor Salonunda yapılan Muay –Thai İl Şampiyonasına sikletlerinde birinci olan Ceren YILMAZ, Batuhan YILMAZ, Hatice KARAÖZ, Muhsin TOPRAK, Turgay ERİKÇİ olmak üzere 5 sporcu ile katılım sağlayarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Seçmeler dönüşünde Antrenör Ertan AKDOĞAN ve sporcularımız Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u makamında ziyarette bulundular. Başkanımız kendilerini tebrik ederek Türkiye Şampiyonasından birincilik ve altın madalyayla döneceklerine inandığını dile getirdi.