MENGEN BELEDİYESPOR MUAYTHAİ TAKIMI BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARETTE BULUNDU
5 yıl önce - 10.04.2019

Mengen Belediyespor Muaythai Takımı Türkiye, Dünya ve Avrupa kupası Şampiyonu sporcularımız ve Milli takım Antrenörümüz Ertan Akdoğan Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u Makamında tebrik ziyaretinde bulundular. Mengen Belediyespor ve Milli takım Antrenörümüz 19 -21 Nisan 2019 tarihin de Bitlis Tatvan da yapılacak olan Muaythai Milli Takım Dünya Şampiyonası katılım seçmesine Mengen Belediyespor olarak Ceren Yılmaz ve Eda Ergeldi ile katılım sağlayacaklarını belirtti ve Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkanımız antrenör ve sporcularımıza daha önce olduğu gibi başarılarla İlçemizi gururlandıracakları inancında olduğunu söyleyerek başarılar diledi.