MENGEN BELEDİYESPOR MUAYTHAİ TAKIMIMIZ KATILDIĞI TUNUVADAN 2 MADALYA İLE DÖNDÜ
5 yıl önce - 25.02.2019

Mengen Belediye Spor Muay Thai takımımız Muaythai Türkiye Şampiyonasına 4 sporcuyla katılarak İlçemize 2 madalya ile döndü. Turnuvada Eda Ergeldi ile Türkiye ikinciliği gümüş madalya, Ceren Yılmaz ile Türkiye üçüncülüğü bronz madalya kazandılar. Derece alan 2 sporcumuz emf cup ta aldıkları dereceler ile milli takım seçmelerine katılma hakkı kazandılar. Turnuva dönüşü antrenör Ertan Akdoğan ve derece alan sporcularımız Eda Ergeldi ve Ceren Yılmaz Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u makamında ziyarette bulundular. Muaythai Takımımızı sevinç içerisinde karşılayan Başkanımız sporcularımızı ve antrenörümüzü başarılarından dolayı tebrik etti ve çalışmalarını ve azimlerini devam ettirip daha büyük başarıları kovalayacakları inancında olduğunu dile getirerek ödüllerini takdim etti. Antrenör ve sporcularımız ise her zaman yanlarında duran, kendilerine güvenip desteklerini esirgemeyen Başkanımıza teşekkür ederek Turnuva anısına hediye takdim ettiler.