Mengen Çayı Bisiklet ve Yeşil Yürüyüş Yolu Projemiz İçin Alanda İncelemelerde Bulunuldu
3 yıl önce - 27.01.2021

Belediye projelerimiz kapsamında olan Mengen Çayı kıyılarında bisiklet ve yeşil yürüyüş yolu projemizin geliştirilmesi amacıyla İller Bankası Proje Dairesi Başkanlığı teknik personelleri ve belediyemiz fen işleri personellerimiz tarafından bugün sahada teknik incelemelerde bulunulmuştur.

Bu kapsamda bisiklet yollarının ulaşım amacıyla etkin bir şekilde kullanılması ve karbon salınımının azaltılması yönünde ilçemize faydalı olacağı vurgulanmıştır.
Mengen Çayı Bisiklet ve Yeşil Yürüyüş Yolu Projemiz, ağaçlandırma, geri dönüşüm kutularının bulunduğu ,aydınlatma için yenilenebilir enerji kaynaklarının tercih edildiği çevreci yaklaşımlarla tasarlanacaktır.

Proje çalışmalarımız hızla devam etmekte olup, en kısa sürede uygulamaya geçilmesi hedeflenmektedir.