MENGEN İZZET BAYSAL AŞÇILIK VE GASTRONOMİ EĞİTİM KAMPÜSÜMÜZÜN TEMELİ ATILDI
6 yıl önce - 11.05.2018

İzzet Baysal Şükran Günlerinin 29. yılında 11 Mayıs Cuma günü yeni Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsümüzün temel atma töreni büyük katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet Baysal ve değerli eşleri, Mütevelli Heyeti, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Sn. Mustafa ALİŞARLI Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’un ev sahipliğinde tören alanına Mengen halkının büyük coşkusu ve yöresel folklör ekibimizin gösterileri ile giriş yaptılar. Gerçekleşmesini uzun yıllar beklediğimiz, bizleri gururlandıran ve sonsuz mutluluk veren bu özel günümüzde Kıbrıscık Belediye Başkanı Sn. Doğan DAĞ , Mudurnu Belediye Başkanı Sn. Mehmet İNEGÖL ,Gökçesu Belediye Başkanı Sn. Atilla ATEŞ, önceki dönem Valilerimizden Sn. Ali SERİNDAĞ, önceki dönem Vali Yardımcısı Sn. Cemal YILDIZER , önceki dönem Bolu Belediye Başkanlarımızdan Sn. Nejdet GÖREN , Geyve’den Sn. Ali KAYA , Bolu Kent Konseyi üyeleri , Siyasi Parti temsilcileri , Ulusal Aşçılık Federasyonu üyeleri , Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Temsilcileri ve diğer aşçı sivil toplum örgütü üyeleri , Mengen Dernekler Federasyonu temsilcileri , yerel ve ulusal basın temsilcileri bizleri yalnız bırakmadılar. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet BAYSAL’a ve Mütevelli Heyeti Üyelerine İlçemize kazandırdıkları çok büyük bir yatırım olan Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsümüz için teşekkürlerini sundu ve tüm konuklara ayrı ayrı teşekkür ederek İlçemizde bulunmalarından büyük onur duyduğunu dile getirdi. Ardından İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet BAYSAL konuşmasını yaparak öncelikle kararlılığı için Belediye Başkanımızı ve Mengene Kampüs Kazandırmak için çok istekli olan Mengen halkını tebrik ederek Kampüsün temel atma törenine kadarki aşamalarından bahsetti ve İlçe halkının kendisine olan büyük sevgi ve ilgilerinden dolayı gurur ve memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Ardından AİBÜ Rektörü Sn. Mustafa ALİŞARLI konuşmasını yaparak Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü’nün hayırlı olmasını diledi. Sonrasında İlçe Kaymakamı Sn. Hasan GÜNAYDIN konuşmasını yaptı ve büyük hayırsever merhum İzzet Baysala şükranlarını sunarak İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet BAYSAL’a ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet Baysal’a, AİBÜ Rektörü Sn. Mustafa ALİŞARLI’ya ve İlçe Kaymakamı Sn. Hasan GÜNAYDIN’a plaket takdim etti. Yapılan duaların ardından Aşçı Federasyon ve Dernekleri tarafından Sn. Ahmet BAYSAL’a aşçı üniforması giydirildi. Sonrasında hep birlikte butona basılarak Kampüsümüzün temelleri atıldı.