MENGEN KÖY ÜRÜNLERİ EMEK PAZARI AÇILDI
4 yıl önce - 06.05.2020

Mengen İlçe Merkez ve Köylerimizde üretilen ürünlerin satıldığı ilk pazarımız bugün açıldı.

İlçe Emniyet ,ilçe Sağlık Müdürlüğümüz ve Belediye Zabıtalarımızın kontrol ve tedbirinde açılan pazarımıza köylerimizden ürettikleri ürünleri Belediyemizin hazırladığı stantlarda korona tedbirlerine uyarak satışlarını gerçekleştiren hemşehrilerimiz uzun zamandır kapalı kalan pazarımızın açılışından duydukları memnuniyetlerini ve teşekkürlerini Pazarımızı gezen Belediye Başkanımız ve Meclis üyelerimize ilettiler. Ayrıca pazarımıza gelen vatandaşlarımızda uzun bir aradan sonra küçükte olsa pazarın açılışından duydukları memnuniyetlerini başkanımıza ilettiler. Başkanımız ve Meclis üyelerimiz hem pazarcılar hem de vatandaşlarla birebir sohbet etmekten çok mutlu olduklarını ve devamını beklediklerini ifade ettiler. Belediye Başkanımız Meclis üyelerimiz ile birlikte bugünün değerlendirmesini yaparak Kaymakamlığımızla istişare ederek gelecek haftaların Pazar kurulumları hakkında karar vereceklerini belirttiler.