MENGEN’İ SEVİYORUM, ADRESİMİ TAŞIYORUM
2 hafta önce - 02.05.2024

Değerli Mengenli Hemşehrilerimiz,

Mengen'imizin gerçek nüfus potansiyeli, resmi kayıtlardan çok daha yüksek olduğu malumunuzdur. Belediyemizin en büyük geliri, İller Bankası tarafından nüfus oranına göre belirlenen ödenektir. Belediyemizin aldığı payın artması, hizmet kalitemizin de artması anlamında olup, vatandaşlarımıza daha fazla ve etkin hizmet götürülmesi demektir.

İlçemizde yaşayan, fakat resmi ikametini Mengen'de bulundurmayan vatandaşlarımızın, birinci adreslerini Mengen'e alması, önemli bir sorumluluğun da yerine getirilmesi anlamına gelecektir. Tüm vatandaşlarımızın bu konuda gerekli hassasiyeti ve özeni göstereceğine inanıyoruz.

Ayrıca, projelerimiz arasında yer alan 4. Etap TOKİ ‘den 2 yıl ikamet şartından kaynaklı sıkıntı yaşanmaması için birinci adresinizi Mengen Merkeze almanız önem arz etmektedir