×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
MİNİK ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNÇLERİNİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLE YAŞADILAR
5 yıl önce - 18.01.2019

Okullarımızın sömestr tatiline girdiği bugün Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT Şehit Hasan Durmuşoğlu İlkokulu Ana Sınıfı ve Mengen Ana Okulunu ziyarette bulundu.

İlk olarak Şehit Hasan Durmuşoğlu İlkokulu Ana Sınıfını ziyarete giden Başkanımızı öğrenciler kapıda karşılayarak sevgi gösterisinde bulundular. Başkanımız öğrencileri geçirdikleri başarılı dönem için tebrik ederek tek tek yanına davet etti, karnelerini ve hediyelerini takdim etti. Başkanımız emeklerinden dolayı Öğretmenlerini ve Okul Müdürünüde tebrik ederek günün anısına hediye takdim etti.

Ardından Mengen Anaokuluna giden Başkanımız yaşlarına göre 4 gurup halinde ayrılan minik öğrencileri ayrı ayrı sınıflarında ziyaret ederek karnelerini ve hediyelerini takdim etti. Karnelerini Başkanımızın elinden almaktan büyük mutluluk duyan öğrenciler sevinçlerini Başkanımıza sarılarak gösterdiler. Başkanımız minik öğrencilerimizin gelecekte çok iyi mesleklere sahip olacaklarına inandığını dile getirerek onları özenle yetiştiren Öğretmenlerine ve Okul Müdürüne teşekkür etti ve hediyelerini takdim etti.

Belediye Başkanımız minik öğrencilerimizi mutlu etmenin sevinci ile okullardan ayrıldı.

Sosyal Ağlarda Paylaş!