MUAY-THAİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ VE ANTRENÖRÜMÜZ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARETTE BULUNDULAR
6 yıl önce - 17.08.2018

02-10 Ağustos 2018 tarihlerinde Taylan’da gerçekleştirilen Dünya Gençler Muay thai şampiyonasında Mengen Belediyespor Muay thai sporcumuz Ceren Yılmaz Alt Genç Bayanlar 48 kg’da Dünya Şampiyonu oldu ve ayrica IFMA tarafından 86 ülke içinden özel sporcular ödül gününde 14 yaş genc bayanlarda geleceğin yıldız sporcusu ödülünü aldı.

Bizlere Dünya Şampiyonu olma gururunu ikinci kez yaşatan Milli Takım Sporcumuz Ceren Yılmaz ve Antrenör Ertan Akdoğan Bayram öncesi Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut’u makamında ziyarette bulunarak kendilerine güvenip verdiği katkı ve desteklerden dolayı çok teşekkür ettiler.

Başkanımız sahip çıktığımız her konuda başarılı olmayı önemli bir sorumluluk kabul ettiğini ve 3,5 yıl içerisinde önce Türkiye, sonra Avrupa ve son iki yıldır da Dünya Şampiyonu olarak bizleri gururlandırdıklarını, bu başarılarının çoğalarak devam edeceği inancında olduğunu belirterek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.