ŞEHİT HASAN DURMUŞOĞLU ANAOKULU BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU
5 yıl önce - 18.04.2019

Bugün Hasan Durmuşoğlu Anaokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u Makamında tebrik ziyaretinde bulundular. Başkanımızın yeniden Belediye Başkanlığına seçilmesine çok mutlu olan minik öğrenciler sarılarak sevinçlerini dile getirdiler ve kendi elleri ile yaptıkları üzerinde Mustafa Kemal Atatürk ve Belediye Başkanımızın resmi olan tablo hediye ettiler. Başkanımız geleceğimizin teminatı Öğrencilerimizin ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirtti ve öğrenciler arasından seçim yaparak bir öğrenciyi Başkan seçip öğrencilere oyunlarla Belediyeciliği anlattı. Öğrenciler oyun hamurundan çok sevdikleri Başkanımızı yaptıklarını söyleyince Başkanımız bir gün öğrencilerimizi Okullarında ziyaret edip oyun hamuru dersine kendisinin de katılacağını dile getirince çocuklar çok sevindiler. Çocukların hayatında çok özel bir yeri olduğunu her fırsatta dile getiren Başkanımız her bir çocuğu ayırt etmeden çok sevdiğini belirtti.