×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
SÖZ VERDİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ, TAZİYE VE KÜLTÜR EVLERİMİZ HAYIRLI OLSUN
5 yıl önce - 23.10.2018

Mahallelerimize Taziye ve Kültür Evleri projemiz için ilk adımı Beşler ve Türkbeyli Mahallelerimizde atıyoruz. Taziye ve Kültür evleri için 3 Ekim tarihinde yapmış olduğumuz ihaleyi kazanan Aşıcı Grup Prefabrik Ltd. Şti sahibi Abidin Aşıcı ile bugün sözleşmemizi imzaladık.

Beşler ve Türkbeyli Mahallelerimize yapılacak olan taziye ve kültür evlerimizin imza töreni, Türkbeyli ve Beşler Mahallesi muhtarları, azaları ve dernek yöneticileri huzurunda bugün gerçekleştirildi. Protokol imzalama töreninde konuşan Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT ; Mahallelerimize yapacağımız Taziye ve Kültür Evleri projemizi hayata geçirmeninilk adımını atmanın mutluluğu ve heyecanını değerli hemşerilerimizle paylaşmaktan çok mutlu olduğunu, bu konuda büyük emekleri olan belediye çalışanları ve meclis üyelerimize teşekkürlerini ileterek, en kısa sürede temellerin atılacağını ve 2018 yılı bitmeden hizmete açılacaklarını belirtti.

Taziye ve Kültür Evlerimiz 224 m2 üzerinde,150 kişilik, mutfak ve yemeksalonu,bay ve bayan tuvalet ve abdest alma üniteleri, gasilhane ve morg bölümünün de içinde olacağı çok amaçlı kullanılacak yeni yapılarımızın Mengen’imize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diledi ve ileride diğer mahallelerimiz içinde aynı projeyi gerçekleştireceklerini ekledi.

Türkbeyli ve Beşler Mahallesi Muhtarlarımız, azalarımız ve dernek yöneticilerimiz ilçemize ve mahallelerimize kazandırmış olduğu bu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkürlerini sundu.

Sosyal Ağlarda Paylaş!