TOPLU İFTAR YEMEĞİMİZ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
6 yıl önce - 13.06.2018

12 Haziran 2018 Salı günü Mengen Belediyemizce toplu iftar yemeği düzenlendi. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’un ev sahipliğini yaptığı iftar yemeği; CHP Bolu Millet Vekili Sn. Tanju ÖZCAN, CHP Trabzon Millet Vekili Sn. Haluk PEKŞEN, CHP Zonguldak Milletvekili Sn. Şerafettin TURPÇU, CHP Bolu İl Başkanı Sn. Kazım KARSU, İl yönetimi ve Milletvekili Adayları Cahit ÇINGI ve Özer ÖZCAN. İyi Parti İl Başkanı Ahmet ÖRNEKBAŞ, Milletvekili Adayı Mehmet AYDIN, İl ve İlçe Yönetimi, Mengen İlçe protokolü ve halkımızdan yaklaşık 1200 kişinin katılımıyla samimi bir ortamda gerçekleşti.

Önceki emekli imamlarımızdan Mehmetali ÖZTÜRK’ün dualarıyla başlayan İftar yemeği sonrasında Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT yaptığı konuşmasında öncelikle tüm katılımcılara teşekkür etti. Ardından Belediyemize uzun yıllar emek veren ve yakın tarihlerde emekli olan personelimizi sahneye davet ederek Bolu Milletvekilimiz Sn. Tanju ÖZCAN ile birlikte plaket takdim ettiler. Sonrasında Belediye Başkanımız Mengen Belediyespor Muay-Thai Takımı ve Milli Takım Antrenörümüz Ertan AKDOĞAN, Sporcularımız Okul Sporları Şampiyonası birincisi Ceren YILMAZ ve üçüncüsü Eda ERGELDİ’yi sahneye davet ederek sayısız başarılarından dolayı tebrik etti ve CHP Trabzon Milletvekili Sn. Haluk PEKŞEN ile birlikte plaketlerini takdim ettiler.