ÜLKEMİZİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN EMEKLİ ÖĞRETMENLERİMİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARETTE BULUNDULAR
5 yıl önce - 21.08.2019

İlçemizde yetişip uzun yıllar hizmet vermiş çok değerli eğitimcilerimizden emekli Öğretmen Ahmet ÜNAL beraber okuyup aynı yola baş koyduğu arkadaşları ile Mengen’de bir araya geldi. 1967 – 1968 Dönemi Manisa P.Er. Eğitim Okuma Yazma Okulu 3.Bölük Öğretmenleri dostluklarını sürdürüyorlar. Her yıl bir arkadaş ev sahipliğinde bir araya gelen arkadaş grubunun adresleri bu yılda Ahmet ÜNAL ev sahipliğinde Mengen ilçesi oldu. Mengen ve çevresini gezip gören değerli eğitimcilerimiz Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u makamında ziyarette bulundular. Belediye Başkanımız öğretmenlerimizi İlçemizde görmekten büyük mutluluk duyduğunu, yılların eskitemediği dostlukları ve birbirine bağlılıklarını çok takdir ettiğini, bütün öğretmenlerin kendisi için çok değerli olduğunu ve vatanına milletine bağlı, aydın bireyler yetiştirip Ülkemizin ileriye gitmesine vermiş oldukları büyük katkılardan dolayı teşekkür etti. Değerli Öğretmenlerimiz Mengen’i ve insanlarını çok sevdiklerini dile getirerek Başkanımıza misafirperverliğinden, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.