ULU ÇINAR ŞERAFETTİN ERBAYRAM'I KAYBETTİK
4 yıl önce - 20.12.2019

Bolunun en önemli hayırsever büyüklerinden, Bolu Bağışçılar Vakfı Kurucusu, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi, Şerafettin ERBAYRAM’ın vefatını üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunuyoruz.

Bolu’nun toprağına aşık, hayatını toprak analizleri ve hangi bitkiyi, meyveyi ve ağacı daha verimli hale getiririz diye yaptığı çalışmalarından dolayı Toprak Dede olarak bilinen Şerafettin ERBAYRAM, Bolu’nun tarım ve hayvancılık alanlarında gelişmesini sağlayarak bizlere çok önemli bir miras bırakmıştır.

Erbayram Ailesi'nin, İzzet Baysal Vakfı, Bağışcılar Vakfı ve tüm Boluluların başı sağolsun.

Ulu Çınar Şerafettin ERBAYRAM, Bolu’nun gelişmesi ve kalkınmasına verdiğin emekler’i hiçbir zaman unutmayacağız. Ruhun şad mekanın cennet olsun.

Turhan BULUT

Mengen Belediye Başkanı

Cenazesi bugün Bolu Kalıcı Konutlar Camiinde kılınacak Cuma ve öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığında toprağa verilecektir.