ÜNLÜ GURME YAZAR İLÇEMİZİ ZİYARETTE BULUNDU
6 yıl önce - 06.07.2018

Ünlü gurme yazar Sn. Mehmet YAŞİN ve Sn.Teoman HÜNAL ilçemizi ziyerette bulundu. Yaptıkları ziyarette Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’la bir araya gelerek aşçılarıyla ünlü ilçemizin yöresel yemeklerini tattılar ve Başkanımız Sn. Turhan BULUT yemeklerimiz hakkında kısa bilgiler verdi. Ünlü gurme yazar Sn. Mehmet YAŞİN ve Sn. Teoman HÜNAL yöresel yemeklerimizin hepsini çok lezzetli bulduklarını dile getirerek bu güzel yemekleri hazırlayan Behiye GÖRÜNMEZ Hanıma teşekkür ettiler. Belediye başkanımız Sn. Turhan BULUT , Sn.Mehmet YAŞİN ve Sn.Teoman HÜNAL’a ilçemize gelerek bizleri onurlandırdıklarından dolayı teşekkür etti ve 33. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimize davet etti. Sn.Mehmet YAŞİN ve Sn.Teoman HÜNAL ,Mengen’i çok beğendiklerini dile getirerek 33.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimize ekibiyle birlikte katılacağını belirterek Başkanımız Sn. Turhan BULUT’un ev sahipliğine teşekkür ederek ilçemizden ayrıldılar.